Contact opnemen met het Rosenstock-Huessy Huis

Heeft u vragen, opmerkingen of zou u graag een zaal huren in het Rosenstock-Huessy Huis? We horen graag van u.

Contact opnemen

Ons adres

Adres

Rosenstock-Huessy Huis
Hagestraat 10
2011 CV Haarlem

Openbaar Vervoer

Trein/lopen

Op station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde.Aan uw linkerhand ziet u de Jansweg. Deze loopt u in. De Jansweg gaat vanzelf over in de Jansstraat. U blijft rechtdoor lopen tot het einde. U staat nu voor de Grote Kerk. U gaat links om Grote Kerk heen. Eerst passeert u de Riviervismarkt en daarna het Klokhuisplein. Recht voor u ziet u nu de Lange Veerstraat. Deze loopt u in. U neemt de 2de straat links. Dit is de Korte Veerstraat. Deze loopt u uit en nu staat u voor het Spaarne met de Melkbrug. U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt de Hagestraat 50 meter in en aan uw rechterhand ziet u nu de voordeur van het Huis (nummer 10). Van het station naar het Huis is 15 minuten lopen.

Trein/bus

Op station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Voor u ziet u het busstation. U neemt buslijn 2, 3 of 73 naar het centrum tot halteplaats: Turfmarkt. U stap uit en loopt terug langs het Spaarne richting centrum tot aan de Melkbrug over het Spaarne.
U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van de halteplaats naar het Huis is 5 minuten lopen.

Eigen vervoer

Fiets

U fietst langs het Spaarne tot de Melkbrug. Bij de Melkbrug fietst u door de Hoogstraat. In het verlengde ligt de Hagestraat. U fietst rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10). Links naast de voordeur is een pleintje met fietsenrekken. Hierin kunt u uw fiets zetten.

Auto

Rondom het Huis is nauwelijks gelegenheid om te parkeren. Het dichts bij het Huis is parkeergarage Appelaar.

Parkeergarage Appelaar

Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). Vervolgens komt u op de A200 Haarlem binnen. Aan het einde ziet u voor u de Amsterdamse Poort.
Bij deze T-splitsing gaat u rechtsaf (Gedempte Oostersingel) en direct bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf en nu bent u op de Papentorenvest met aan uw rechterhand De Koepel.
U vervolgt deze weg en komt dan vanzelf uit bij de Catharijnebrug over het Spaarne.
Over de brug gaat u linksaf de Koudenhorn op en vervolgens maakt het Spaarne een bocht naar rechts en bent u op het Donkere Spaarne. Het Donkere Spaarne gaat over in Spaarne en na het Teylers Museum is in de volgende straat rechts (Damstraat) parkeergarage Appelaar.
• Alle dagen 24 uur geopend
• 8.00 – 23.00 tarief € 1,50 per 36 minuten
• 23.00 – 8.00 tarief € 2,88 per parkering
U vervolgt de weg langs het Spaarne nu te voet tot de Melkbrug (130 m). U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van de parkeergarage Appelaar naar het Huis is het een paar minuten lopen.

Indien parkeergarage Appelaar vol is, kunt u even doorrijden naar parkeergarage De Kamp.

Parkeergarage De Kamp

U rijdt rechtdoor langs het Spaarne en passeert de eerste verkeerslichten en bij de tweede verkeerslichten kunt u rechts afslaan. U bent nu op de Kampervest. U neemt de 3de straat rechts en aan het einde ziet u de parkeergarage De Kamp.
• Alle dagen 24 uur geopend
• 8.00 – 19.00 tarief € 2,96 per uur (donderdag 8.00 – 21.00)
• 19.00 – 08.00 tarief € 2,88 per parkering (donderdag 21.00 – 8.00)
U loopt terug naar het Spaarne richting centrum tot de Melkbrug. U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van parkeergarage De Kamp naar het Huis is 5 minuten lopen.

Trein/lopen

Op station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde.Aan uw linkerhand ziet u de Jansweg. Deze loopt u in. De Jansweg gaat vanzelf over in de Jansstraat . U blijft rechtdoor lopen tot het einde. U staat nu voor de Grote Kerk. U gaat links om Grote Kerk heen. Eerst passeert u de Riviervismarkt en daarna het Klokhuisplein. Recht voor u ziet u nu de Lange Veerstraat. Deze loopt u in. U neemt de 2de straat links. Dit is de Korte Veerstraat. Deze loopt u uit en nu staat u voor het Spaarne met de Melkbrug . U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt de Hagestraat 50 meter in en aan uw rechterhand ziet u nu de voordeur van het Huis (nummer 10). Van het station naar het Huis is 15 minuten lopen.

Trein/bus

Op station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Voor u ziet u het busstation. U neemt buslijn 2, 3 of 73 naar het centrum tot halteplaats: Turfmarkt. U stap uit en loopt terug langs het Spaarne richting centrum tot aan de Melkbrug  over het Spaarne.
U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van de halteplaats naar het Huis is 5 minuten lopen.